ACTUEEL

Rijnstate en Hago Zorg zetten samenwerking voort

Rijnstate en Hago Zorg hebben getekend voor verlenging van hun onderlinge samenwerking met vijf jaar. Hiermee wordt de overeenkomst die in april 2013 is gesloten voor schoonmaakwerkzaamheden van de locaties Zevenaar, Velp, Arnhem-Zuid en hoofdlocatie Arnhem voortgezet.

Key-Quality gaat in opdracht van Rijnstate het contractmanagement voor de schoonmaak uitvoeren. Concrete doelen van de opdracht zijn budgetbeheersing, klachtenvermindering en ontzorging. Daarnaast zetten Rijnstate, Key-Quality en Hago Zorg de komende jaren in op de processen rondom infectiepreventie, de technische kwaliteit, maar vooral ook hoe de “beleving van de schoonmaak” binnen Rijnstate geoptimaliseerd kan worden.

Rijnstate gaat volgens directeur Roger Daemen van Key Quality de kwaliteitsbeleving meten volgens een nieuwe methodiek. Rijnstate, Hago Zorg en Key-Quality gaan de onderzoeksgegevens analyseren en vertalen naar een plan van aanpak voor de "verbetering van de kwaliteitsbeleving". Jankees Cappon, raad van bestuur van Rijnstate: "Schoonmaak en hygiëne zijn belangrijke begrippen voor onze patiënten. Met de vernieuwde afspraken met Hago Zorg hebben we er alle vertrouwen in dat onze patiënten ons ziekenhuis als een schone, gastvrije omgeving ervaren."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top