ACTUEEL

Bestuurder Bram Vunderink verlaat Zorggroep Apeldoorn

Bram Vunderink stopt eind december 2016 als voorzitter raad van bestuur van Zorggroep Apeldoorn en omstreken, en gaat met (flex)pensioen. De werving voor een nieuwe bestuurder wordt binnenkort gestart.

"Na 25 jaar is het tijd voor wat anders voor mijzelf en verjonging in de top van de zorggroep", zegt Vunderink over zijn besluit tot vertrek. De raad van toezicht is hem 'zeer erkentelijk voor zijn grote inzet voor de zorggroep', waaronder het begeleiden van de fusies waaruit de Zorggroep Apeldoorn en omstreken is ontstaan.

Vunderink begon in 1992 als hoofd behandeldienst van het toen nog zelfstandige verpleeg- en reactiveringscentrum Randerode. In 1994 trad hij toe tot de raad van bestuur. In 2001 fuseerden Zorggroep Apeldoorn en Randerode waarbij de naam Zorggroep Apeldoorn werd aangehouden. In 2003 vond een bestuurlijke fusie plaats met verpleeghuis het Zonnehuis Beekbergen, gevolgd door een fusie tussen Zonnehuis Beekbergen en woonzorgcentrum De Vier Dorpen tot Zorgcombinatie Beekbergen. In 2007 vond de afsluitende juridische fusie plaats tussen Zorggroep Apeldoorn en Zorgcombinatie Beekbergen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top