ACTUEEL

Het Bureau Interim! neemt deel Zorg Consult over

Het Bureau Interim! neemt de interim-tak van het failliete Zorg Consult Nederland over. De interim-tak gaat verder als Zorg Consult Interim!.

Behoud van werkwijze, methodiek en personeel

Directeur van Het Bureau Interim! Rob Ramsey wil met de overname de expertise van Zorg Consult Nederland behouden. Het Bureau Interim! Richt zich sinds begin 2009 op de zorgsector. Ramsey: "Zorg Consult Nederland heeft een sterke reputatie in de zorg en sluit qua dienstverlening en niveau van de interim-managers perfect aan bij Het Bureau Interim!." Zorg Consult Interim! behoudt de werkwijze en de methodieken van Zorg Consult Nederland. In een persbericht laat Het Bureau Interim! weten dat het relevante personeel en de aangesloten interim-managers ook overgenomen worden. Het is niet duidelijk welke functies worden bedoeld met het ‘relevante personeel’.

Adviseurs naar KplusV

KplusV organisatieadvies in Arnhem liet 11 november weten vier adviseurs van Zorg Consult Nederland over te nemen. Zorg Consult Nederland moest op 12 oktober uitstel van betaling aanvragen. De surseance is op 20 oktober omgezet in een faillissement.

>> Skipr weekly <<

Elke zondagochtend om 8:00 uur het laatste nieuws in het weekoverzicht ontvangen? Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top