ACTUEEL

Nieuwe raad van toezicht Philadelphia zoekt bestuur

De nieuwe raad van toezicht van Stichting Philadelphia Zorg bestaat uit voorzitter Roel Robbertsen, Ina van Berckelaer – Onnes, Arjan Kaaks, Roel Steenbergen en Rob Florijn. De raad van toezicht wordt actief vanaf het moment van de verzelfstandiging van Philadelphia.

Completering toezichthouders

In augustus heeft Philadelphia ruim 200 reacties ontvangen op de advertentie in landelijke dagbladen voor leden van de raad van toezicht. Robbertsen en Van Berckelaer – Onnes, beiden ook lid van de commissie topstructuur die de verzelfstandiging van de organisatie voorbereidt, gaan nu verder met Kaaks, Steenbergen en Florijn.

Vacatures raad van bestuur

De nieuwe raad van toezicht heeft meteen vacatures uitgezet voor de raad van bestuur. Philadelphia is op zoek naar een lid van de raad van bestuur met het aandachtsgebied zorg en een lid met het aandachtsgebied financiën/ICT.

Portefeuille Kaaks

Van Berckelaer – Onnes krijgt de portefeullie zorg en kwaliteit. Kaaks is verantwoordelijk voor de portefeuille financiën. Kaaks werkt bij O’Neill waar hij het bedrijf gaat herstructureren en uitbouwen. Hij is onder meer Chief Financial Officer geweest bij Grolsch.

Loopbaan Steenbergen

Steenbergen is verantwoordelijk voor de voordracht medewerkers. Hij heeft bestuurlijke ervaring bij onder meer scholen, penitentiaire inrichtingen en ziekenhuizen. Steenbergen heeft gepubliceerd over besturingscultuur in de zorg. Hij is vanwege zijn sociaal-maatschappelijke betrokkenheid benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Loopbaan Florijn

Florijn is tenslotte verantwoordelijk voor de voordracht cliënten en ouders/belangenbehartigers. Hij is voorzitter van de raad van bestuur van het Diakonessenhuis in Utrecht, Zeist en Doorn. Hij doceert aan Vita Valley en was hier voorheen voorzitter. Hij heeft onder meer gewerkt bij Ernst & Young, ABN AMRO en Delta Lloyd.

>> Skipr weekly <<

Elke zondagochtend om 8:00 uur het laatste nieuws in het weekoverzicht ontvangen? Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top