ACTUEEL

Krant betaalt oud-directeur Slingeland 15.000 euro

Dagblad De Gelderlander moet 15.000 euro schadevergoeding betalen aan oud-directeur facilitaire zaken Lars Nieuwenhoff van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Nieuwenhoff is mede door een vergissing van de redactie van De Gelderlander ontslagen. Dat meldt de krant op haar website.

Ingezonden brief

De Gelderlander heeft in 2008 een ingezonden brief van Nieuwenhoff geplaatst, maar verzuimde de brief te anonimiseren. Nieuwenhoff had aangegeven dat de brief alleen anoniem geplaatst mocht worden.  Nieuwenhoff uitte in de brief zijn ergernissen over grootverdieners in de zorg. Hij stelde dat artsen ten onrechte buiten de discussie blijven over grootverdieners. Nieuwenhoff riep in de brief het kabinet op tot actie: “Kabinet heb moed en verlaag de uurtarieven van de specialisten met 30 procent en alle financiële problemen in de zorg zijn in één klap verleden tijd.”

Ontslag

Na het verschijnen van de brief hebben de medische staf en de overige directieleden van het Slingeland Ziekenhuis het vertrouwen in Nieuwenhoff opgezegd. Hij is per 1 januari 2009 ontslagen. Nieuwenhoff heeft De Gelderlander aansprakelijk gesteld voor zijn ontslag.

Nieuwenhoff is nu werkzaam als directeur business development bij Siza Dorp Groep.

>> Skipr weekly <<

Elke zondagochtend om 8:00 uur het laatste nieuws in het weekoverzicht ontvangen? Registreer u voor de Skipr weekly.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

David34Suzanne

25 januari 2011

If you want to buy a house, you will have to receive the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a>. Furthermore, my father always takes a short term loan, which occurs to be the most fast.

research writing services

27 oktober 2012

I opine, that is complicated to contend with premium writing service (bestwritingservice.com) in custom essays creating. However, your knowledge seems to be written of premium quality. I see such things for the first time!

Top