ACTUEEL

VGZ benoemt nieuwe directeur Zorginkoop

De directiefuncties van Generieke & Integrale Zorg en Medisch Specialistische Zorg bij Coöperatie VGZ worden per 1 juni samengevoegd tot een nieuwe functie: directeur Zorginkoop. Hans van Noorden, nu nog directeur Langdurige Zorg, zal deze functie vervullen.

De verandering in de organisatiestructuur van VGZ-divisie Zorg is ingegeven door de wens van de organisatie om de focus nadrukkelijker te richten op de realisatie van zinnige en betaalbare zorg. Een efficiëntere inrichting van de eigen organisatie draagt bij aan het betaalbaar houden van de zorg in Nederland, volgens VGZ. De nieuwe directeur Zorginkoop Hans van Noorden is al jaren in dienst bij VGZ en haar rechtsvoorgangers, in uiteenlopende functies op het gebied van zorginkoop en projectmanagement in zowel staf- als leidinggevende functies.

Marieke Braks is benoemd tot opvolger van Van Noorden als directeur Langdurige Zorg. Braks was afgelopen vier jaar bij VGZ werkzaam als manager Propositiemarketing en heeft een belangrijke rol gespeeld in de harmonisatie en doorontwikkeling van de proposities van alle merken. VGZ neemt per 1 november afscheid van Bert Bokma, de huidige directeur Generieke en Integrale Zorg. Na negen jaar heeft Bokma te kennen gegeven zijn loopbaan graag buiten VGZ voort te willen zetten in een functie dichterbij zijn woonplaats.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top