ACTUEEL

Middin benoemt nieuw lid raad van toezicht

Met ingang van 1 juli 2016 is Yvonne van der Brugge toegetreden tot de raad van toezicht van stichting Middin, organisatie voor mensen met een beperking in Zuid-Holland. Middin had een vacature omdat er twee toezichthouders zijn afgetreden wegens het aflopen van hun zittingstermijn en de raad van toezicht van zeven naar zes leden is teruggebracht.

Middin zocht een creatieve sparringpartner op het vlak van innovatie van vastgoed en ICT. Het zwaartepunt in de loopbaan van Yvonne van der Brugge ligt bij vastgoed. Zij werkt als directeur Portefeuillestrategie en –management bij het Rijksvastgoedbedrijf, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hier trad zij in april 2014.

Daarvoor was Van der Brugge directeur Gebiedsontwikkeling van Vidomes. Bij dit bedrijf werkte zij sinds 2004 in verschillende functies. Eerder werkte zij bij ARCADIS Bouw en Vastgoed als hoofd Ontwerpbureau en als projectleider. Zij startte haar loopbaan als researcher bij de Queensland University en als ontwerper bij Dynamicon. Van der Brugge-Wolring studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top