ACTUEEL

Directievoorzitter Herman van Hemsbergen vertrekt bij VvAA

Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie van VvAA Groep BV, heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij maakt na elf jaar plaats voor nieuw leiderschap in de organisatie.

Herman van Hemsbergen is sinds 1 oktober 2005 werkzaam bij VvAA. Na elf jaar met "enorm veel plezier en inspiratie" bij VvAA te hebben gewerkt, vroeg hij zichzelf de afgelopen periode af of hij nog steeds de juiste man op de juiste plek is. "Ik vind en voel dat het - ook in de huidige context van VvAA - tijd is om een stap te zetten en plaats te maken. De Raad van Commissarissen is dezelfde mening toegedaan en daarom hebben we samen besloten daar ruimte voor te creëren en afscheid van elkaar te nemen."

Kees Brouwer, lid van de hoofddirectie van VvAA, neemt vanaf 1 juli dit jaar ad interim de verantwoordelijkheden en taken van Van Hemsbergen over, tot de raad van commissarissen een opvolger voor de positie van voorzitter van de hoofddirectie heeft benoemd. De raad van commissarissen bedankt Van Hemsbergen voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van VvAA in de afgelopen elf jaar. Voorzitter Rob ter Haar: "Herman heeft gedurende die jaren in een turbulente markt en economie belangrijke koerswijzigingen doorgevoerd, de organisatie getransformeerd en gepositioneerd als een echte ledenorganisatie met een sterke verbinding met de belangrijke stakeholders in de Nederlandse gezondheidszorg."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top