Tech

'Jouw Omgeving' wint brons in Europese e-health-wedstrijd

'Jouw Omgeving' heeft de derde prijs gewonnen tijdens de Europese e-health-competitie. Het bedrijf uit Utrecht maakt online oplossingen voor onder meer de geestelijke gezondheidszorg en wist als enige Nederlandse inzending door te dringen tot de finale.

De jury prijst Jouw Omgeving als "het mooiste en meest geëngageerde e-health platform voor psychiatrische patiënten van alle leeftijden". De competitie is onderdeel van de HIMSS eHealth week, die de afgelopen week plaatsvond in de Beurs van Berlage. De competitie is de grootste Europese wedstrijd op het gebied van e-health en trekt jaarlijks honderden deelnemers uit alle lidstaten van de EU.

Jouw Omgeving stond als finalist in de categorie 'Champions', bedrijven die de start up-fase voorbij zijn en met serieuze opschaling bezig zijn. De jury heeft hierbij gelet op mate van innovatie van de oplossing, implementatie bij eindgebruikers en impact op korte termijn en meerdere vlakken (patiënten, professionals, economisch). In de categorie 'Champions' deden totaal 112 organisaties mee.

Blended care

Jouw Omgeving biedt hulp aan mensen met psychische problemen, wanneer en waar het hun uitkomt. De mensen achter het bedrijf bieden de online-oplossingen de mogelijkheid om de zorg effectiever, efficiënter en transparanter te maken met een grote rol voor de cliënt. Jouw Omgeving wordt geroemd door minister Schippers (VWS) als ambitieus en inspirerend blended care-platform: een ontmoetings- en behandelplek voor cliënten, zorgverleners en mantelzorgers. Jouw Omgeving wordt ingezet door zorgaanbieders en zorgprofessionals in het brede sociaal domein, zoals sociale wijkteams, jeugdzorg en ggz, en telt meer dan 26 duizend gebruikers.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top