ACTUEEL

Annatommie breidt uit met overnames MC en klinieken

Annatommie mc neemt AVE Orthopedische Klinieken (AVE) en MC Amstelveen (MCA) over. Door de overname groeit Annatommie, een keten van gespecialiseerde orthopedische klinieken, met 50 procent in omvang.

Het wordt daardoor een van de grootste aanbieders van orthopedisch chirurgische en specialistische zorg, schrijft Annatommie in een persbericht op haar website. Het aantal orthopedisch chirurgen stijgt van twaalf naar twintig.  De nieuwe combinatie zal naar verwachting in 2016 ongeveer 25.000 orthopedische patiënten behandelen.

AVE

AVE is een netwerk van orthopedisch specialisten dat sinds 2009 bestaat. In 2015 behandelden die ongeveer drieduizend patiënten op kleine locaties in Midden Nederland. Dat blijven zij onder de vlag van Annatommie mc doen. Daarbij kunnen ze nu gebruik maken van de faciliteiten op Annatommie-locaties, zoals MRI, echo, röntgen en fysiotherapie. In Utrecht is er een hoogwaardig operatiecomplex met meerdaagse zorg, alwaar AVE een deel van haar operaties zal gaan uitvoeren.

MCA

MCA is in 2012 gestart  als medisch centrum waar patiënten op het gebied van orthopedie, pijnbestrijding, sportgeneeskunde, maar ook andere specialismen zoals algemene chirurgie, urologie, gynaecologie en plastische chirurgie, worden behandeld. Het heeft vier operatiekamers en een verpleegafdeling. De naam zal veranderen in Medisch Centrum Annatommie Amstelveen, maar er blijft naast orthopedische chirurgie een breed pakket aan medische specialisaties.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top