Vastgoed

Syntrus Achmea investeert in Zorgboulevard Zaandam

Syntrus Achmea Real Estate & Finance investeert in Zorgboulevard Zaandam. Dit nieuwe complex van het Zaans Medisch Centrum biedt plaats aan onder meer een revalidatiehotel, een oogziekenhuis en zorgondersteunende retailers.

De oplevering van de Zorgboulevard staat gepland in januari 2017. Het Zaans Medisch Centrum bouwt intussen ook een nieuw ziekenhuis. De boulevard wordt straks ook fysiek verbonden met het nieuwe ziekenhuis.

De ontwikkeling van de Zorgboulevard past in het streven van de overheid en de zorgverzekeraars om de tweedelijns functies uit de ziekenhuizen te halen en dichterbij de eerstelijns zorg te brengen. Dat moet de zorg kwalitatief beter en kostenefficiënter maken.

Syntrus Achmea RE&F zet steeds meer stappen op de zorgvastgoedmarkt. De investeringen hierin zijn afgelopen jaren verdrievoudigd en zullen de komende jaren naar verwachting verder toenemen. Eerder dit jaar werd het zorgfonds van Syntrus Achmea RE&F al uitgebreid met De Makroon in Amsterdam en Klaasje Zevenster in Amstelveen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top