ACTUEEL

Seizoen 3 van tv-programma Moderne Zorg van start

Moderne Zorg begint zondag 22 november aan het derde seizoen. Om 10.10 uur is bij RTL 7 een nieuwe aflevering te zien.

Reportages en zorgjournaal

Moderne Zorg brengt innovaties in de Nederlandse zorg in beeld, door middel van reportages op locatie, gecombineerd met een kort zorgjournaal.

Revalidatieprogramma

Moderne Zorg is deze keer op bezoek bij het Reuma- en Revalidatiecentrum Rotterdam. Het centrum heeft een nieuw revalidatieprogramma ontwikkeld. Het programma probeert ouderen met aandoeningen als artrose en reuma een zo actief mogelijk leven te laten leiden.

Digitale mondscanner

Verder is er aandacht voor de digitale mondscanner Oralscan Nederland. Gipshappen bij de tandarts behoort met behulp van digitale technieken tot het verleden.

Kort zorgjournaal

Iedere uitzending van Moderne Zorg bevat een kort zorgjournaal, met nieuws over zorginnovaties. In deze aflevering is onder meer aandacht voor online behandeling bij psychische problemen, het pleidooi van Alzheimer Nederland voor meer casemanagers dementie en Silverfit, de winnaar van de Dutch Game Award.

Uitzending 22 november

 Moderne Zorg wordt uitgezonden op zondagochtend om 10.10 uur bij RTL-7. De presentatie is in handen van Skipr-hoofdredacteur Ruud Koolen. Moderne Zorg wordt gemaakt door TV-producent Tangram Media en zorginnovatiebureau DAZ.

Op Skipr WebTV kunt u seizoen 1 en seizoen 2 van Moderne Zorg terugkijken.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

EsperanzaDalton22

21 augustus 2011

Bericht door redactie verwijderd

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 26-08-2011 16:24.

Top