ACTUEEL

Ella Vogelaar toezichthouder kenniscentrum Welder

Ella Vogelaar, oud-minister voor Wonen, Wijken en Integratie, is aangetreden als voorzitter raad van toezicht van landelijk kenniscentrum Welder. Welder houdt zich bezig met werk, uitkeringen en verzekeringen in relatie tot gezondheid en handicap.

Kenniscentrum Welder

Vogelaar volgt Henk Muller op. De oud-federatiebestuurder bij de FNV was ruim zeven jaar voorzitter van het bestuur Breed Platform Verzekerden en Werk (BPV&W). BPV&W heeft in 2008 haar naam in Welder veranderd. Het kenniscentrum  opereert sinds dat jaar financieel zelfstandig. Welder beoogt mensen met een gezondheidsprobleem, chronische ziekte of handicap te empoweren, zodat zij beter voorbereid kunnen omgaan met hun werkgever, bedrijfsarts, uitkeringsinstantie, re-integratiebedrijf of verzekeraar.

Ella Vogelaar

Ella Vogelaar was minister van Wonen, Wijken en Integratie van begin 2007 tot najaar 2008. Verder is zij voorzitter van de brancheorganisatie voor re-integratiebedrijven geweest. Ook werkte zij als projectmanager Samenwerking Werk & Inkomen voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en als projectleider van de Taskforce Inburgering die in 2000 werd ingesteld door minister Roger van Boxtel. Daarvoor werkte zij als zelfstandig adviseur / interim-manager en heeft verschillende bestuurlijke functies binnen de vakbeweging vervuld.

Nevenfuncties Vogelaar

Nevenfuncties van Vogelaar zijn onder meer geweest: voorzitter van de raad van commissarissen van Unilever Nederland en OxfamNovib. In 2005 bemiddelde zij in een conflict tussen het ministerie van VWS, de zorgverzekeraars en stakende huisartsen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

academic writing jobs

26 oktober 2012

We think that the writing jobs online was acquirable at and it is truth.

Prime writing co uk firm

5 november 2012

We never hire inexperienced writers for our professional essay writing services uk. You will purchase great term papers for sure.

academic writing service

5 november 2012

You can easily buy custom essays supreme-essay.com just because lots of custom academic papers writing firms seems to be committed to your future academic career!

Top