ACTUEEL

Isala Klinieken wint Opleidingsprijs 2009

De Opleidingsprijs 2009 is gewonnen door opleider dr. Robert Pierik, chirurg in de Isala Klinieken in Zwolle. Hij moet de 10.000 euro die aan de prijs is verbonden, besteden aan opleidingsgerelateerde initiatieven.

Landelijke opleidingsprijs

De Jonge Orde en de LVAG initiëren deze jaarlijkse prijs, die wordt ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de KNMG en de Orde van Medisch Specialisten. De winnaar is zaterdag 14 november bekend gemaakt tijdens de Landelijke AIOSdag.

'Uitstekende werksfeer'

De Jonge Orde prijst de uitstekende, veilige werksfeer die in Zwolle centraal staat. “Er is ruimte voor opbouwende kritiek waarbij ook de stafleden jaarlijks worden beoordeeld op hun opleidingskwaliteiten. De opleider luistert, stuurt waar nodig, adviseert, maar motiveert bovenal. Hier wordt gewerkt volgens een gezond rooster en ook deeltijdwerken is volledig geaccepteerd.”

Genomineerden

Naast de opleiding Heelkunde in de Isala Klinieken waren de opleidingen Cardiologie in het Medisch Spectrum Twente, Heelkunde in het Medisch Spectrum Twente en Heelkunde in het LUMC genomineerd voor De Opleidingsprijs 2009.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top