ACTUEEL

Otwin van Dijk nieuwe voorzitter programmaraad Vilans

Oud-Kamerlid Otwin van Dijk is per 11 juli aangetreden als voorzitter programmaraad van Vilans, het kenniscentrum voor langdurende zorg.

Hij volgt Diana Monissen op, bestuursvoorzitter van het Prinses Maxima Centrum, die vanaf 2009 het voorzitterschap bekleed heeft.

Burgemeester

Van Dijk was vanaf 2012 lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid en is op 8 juli geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Oude IJsselstreek. Vóór zijn Kamerlidmaatschap was hij onder meer wethouder in de gemeente Doetinchem en voorzitter van de landelijke stuurgroep "Alles Toegankelijk", een initiatief van overheid, bedrijfsleven en zorginstellingen om producten en diensten voor iedere Nederlander toegankelijk te maken.

De leden van de programmaraad van Vilans leveren vanuit hun eigen ervaring en deskundigheid een bijdrage aan de relevantie van het werk van Vilans, voor de sector langdurende zorg. De programmaraad van Vilans bestaat uit: Ad Antonisse, Marcel Joachimstahl, Freddy May, Kim Putters, Michel van Schaik, Guy Schulpen, Pink van Veen, Joan Veldhuizen, Anja Schouten en Paul van Maanen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top