ACTUEEL

AMC niet blij met Pokemon-vangers

Het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam ondervindt hinder van mensen die in het ziekenhuis op zoek zijn naar een verstopte Pokémon.

Sinds de app enkele dagen geleden werd gelanceerd is Pokémon Go wereldwijd een hype. De bedoeling is dat de gebruiker de bekende figuurtjes uit de tv-serie Pokémon met z'n smartphone vangt. Voor de niet-gebruiker is er niets te zien, het is een virtuele wereld die alleen via de camera van de telefoon te zien is. 

Het Academisch Medisch Centrum ondervindt al problemen met Pokémon Go-spelers, meldt AT5. "We hebben zelfs al groepjes mensen in onze kelders gevonden, een plek waar je helemaal niet mag komen", zegt woordvoerder Loes Magnin. "Blijkbaar zit er één in het ziekenhuis, maar we hebben geen idee waar."  Het ziekenhuis heeft volgens haar contact gezocht met de spelmaker en gevraagd om de Pokémon uit het AMC te verwijderen.

Via een tweet heeft het ziekenhuis spelers gevraagd om niet naar het ziekenhuis te komen. "Mocht de 'zieke' Pokémon gevonden worden, dan beloven we goed voor hem te zorgen." (ANP/Skipr)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Cees Hameete

22 augustus 2016

1106 keer bekeken en 0 reacties? Is het te overweldigend,te vanzelfsprekend,te volmaakt,te vaak meegemaakt,te gekunsteld,te...........om er wat van te vinden,iets aan toe te voegen of te bekritiseren? Wat mij betreft is Service Exellence een cultuuraangelegenheid die van schoonmaker tot aan de voorzitter van de Raad van Toezicht in een organisatie verankerd en geleefd moet worden. Als dit instrument daar bij kan helpen,prima.Maar als "service exellence" geen verankering in het gedrag van alle mensen in de organisatie krijgt is het weggesmeten geld en moeite.

Top