ACTUEEL

Unit4 benoemt nieuwe General Manager Healthcare

Unit4 heeft Olav van de Reijken benoemd tot General Manager Healthcare. Hij werkt sinds juni in deze functie, zo maakt Unit4 nu bekend.

Olav van de Reijken werkte tot mei jongstleden als commercieel directeur bij ICT-dienstverlener Axians, voorheen Imtech ICT. Bij dit bedrijf heeft hij in verschillende functies gewerkt vanaf 2003. Daarvoor was hij sales manager bij Centric. Van de Reijken heeft commerciële economie gestudeerd aan de Avans Hogeschool Breda.

Unit4 heeft de functie General Manager opnieuw in het leven geroepen zodat er stabiliteit komt binnen de afdeling Healthcare. Van de Reijken: "De komende tijd besteed ik dan ook aan het bouwen van een goed team". Op termijn wil hij de producten van Unit4 Cura breder inzetten, bijvoorbeeld in de eerstelijnszorg  en buiten Nederland. "Bovendien wil ik kijken of we ook de financiële producten van Unit4 in de zorg kunnen implementeren. Financiële modellen in de zorg zijn gecompliceerd. Het komt niet meer uit één potje. Daar komt nog bij dat mensen langer thuis blijven wonen en de zorg steeds complexer wordt. Terwijl het leveren van goede zorg voor elke organisatie prioriteit nummer één is."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top