ACTUEEL

Eerste aflevering seizoen drie Moderne Zorg online

Moderne Zorg is zondag 22 november begonnen aan het derde seizoen. De uitzending is nu ook online te bekijken via Skipr WebTV.

Reportages en zorgjournaal

Moderne Zorg brengt innovaties in de Nederlandse zorg in beeld, door middel van reportages op locatie, gecombineerd met een kort zorgjournaal.

Revalidatieprogramma

Moderne Zorg is deze keer op bezoek bij het Reuma- en Revalidatiecentrum Rotterdam. Het centrum heeft een nieuw revalidatieprogramma ontwikkeld. Het programma probeert ouderen met aandoeningen als artrose en reuma een zo actief mogelijk leven te laten leiden. Bekijk de reportage.

Digitale mondscanner

Verder is er aandacht voor de digitale mondscanner Oralscan Nederland. Gipshappen bij de tandarts behoort met behulp van digitale technieken tot het verleden. Bekijk de reportage.

Kort zorgjournaal

Iedere uitzending van Moderne Zorg bevat een kort zorgjournaal, met nieuws over zorginnovaties. In deze aflevering is onder meer aandacht voor online behandeling bij psychische problemen, het pleidooi van Alzheimer Nederland voor meer casemanagers dementie en Silverfit, de winnaar van de Dutch Game Award. Bekijk het zorgjournaal.

Skipr WebTV

Bekijk de gehele aflevering van Moderne Zorg online. Op Skipr WebTV kunt u ook seizoen 1 en seizoen 2 van Moderne Zorg terugkijken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top