Finance

Veel belangstelling voor overname Thuiszorg Noord-Holland

Zeker negentien serieuze kandidaten hebben zich bij de curator gemeld om het failliete Thuiszorg Noord-Holland over te nemen. Dit meldt het Noordhollands Dagblad.

Vorige week sprak de rechter het faillissement uit over de thuiszorgorganisatie, waar tweehonderd mensen werken. Curator Arthur Sweens zegt tegen het Noordhollands Dagblad dat zich bij de negentien organisaties die zich bij hem hebben gemeld, alle grotere partijen bevinden die in provincie thuiszorg aanbieden. "Sommigen willen met de overname hun marktpositie hier versterken, anderen zijn vooral geïnteresseerd in een deel van het pakket dat nu vrij komt. Dat zij zich allemaal melden is niet onlogisch want er staat nu plots een grote aanbieder in de etalage."

Sweens gaat de verschillende aanbiedingen met elkaar vergelijken en verwacht dat op korte termijn een doorstart kan plaatsvinden. De curator zegt te hopen dat het personeel onder de huidige voorwaarden aan het werk kan blijven. Ook overlegt hij met de betrokken gemeenten en de zorgverzekeraars.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top