ACTUEEL

Politie waarschuwt voor Duitse kankerkliniek

De Duitse politie waarschuwt voor een alternatieve kankerkliniek in Bracht, net over de grens bij het Limburgse dorpje Swalmen. Aanleiding is het onder verdachte omstandigheden overlijden van een Nederlandse vrouw, na bezoek van de kliniek.

De 43-jarige vrouw had borstkanker en kreeg in de kliniek een alternatieve kankerbehandeling. Vorige week is ze volgens de politie gestorven onder onopgehelderde omstandigheden. Kort daarvoor klaagde de patiënt over hoofdpijn en maakte ze een verwarde indruk. Daarna was ze niet meer aanspreekbaar.

De politie roept patiënten met soortgelijke klachten op om een arts te raadplegen. Het Duitse Openbaar Ministerie stelt een onderzoek in. Bij de kliniek was dinsdag niemand bereikbaar voor commentaar. (ANP)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Gerard Neervoort

4 augustus 2016

M.a.w. als je jezelf bij een kliniek laat behandelen die niet op wetenschappelijke wijze opereert heb je grote kans om dood te gaan ?!
En wordt er ook rechtsvervolging ingezet !
Kweet niet in hoeverre deze kliniek procentueel meer mensen aan het Hemelen heeft gebracht dan reguliere klinieken maar mag de patiënt zelf effe zeggen hoe en door wie ie behandelt wil worden ?!
Hoeveel honderden patiënten, per jaar, laten niet het leven in reguliere kankerklinieken ?!
Wetenschap is gerelateerd aan geld !
Geld domineert en wil ons op een plaats zetten !
Ik heb schijt aan de familie Rotschild, ik bepaal zelf wat ik met mijn leven doe !
Wetenschap stinkt en is op geld belust, als er geen boom meer rechtop staat en er geen grassprietje meer is om te eten komt de wetenschap er achter dat je geld niet kunt eten !

Vriendelijke groet (nuchter en absoluut geen Geitenwollensok)

Gerard Neervoort

Top