Finance

Friese ggz-aanbieders nemen failliet FiliCare over

Zorginstelling Connecting Hands in Leeuwarden heeft een deel van de FiliCare zorggroep overgenomen. Het betreft locaties in Heerenveen en Smallingerland.

Met de overname gaat Connecting Hands naast het huidige ggz-aaanbod ook beschermd wonen voor jeugdigen en (jong) volwassenen met langdurige psychiatrische problematiek bieden, als ook dagbesteding, tijdelijk verblijf en opvang en vervangend onderwijs bij leerplichtontheffing.

“Voor ons is de hulpvraag van de cliënt leidend, door deze overname zijn wij in staat de zorg te continueren en ons aanbod te vergroten”, zegt directeur-bestuurder Jan Stuve van Connecting Hands. “Wij zijn blij de gemotiveerde en deskundige collega’s van FiliCare te mogen verwelkomen bij Connecting Hands.”

Het onderdeel Nieuw Dialoog van zorggroep FiliCare wordt overgenomen door IPGGZ. IPGGZ is een erkende aanbieder van basis-ggz en gespecialiseerde ggz, met meerdere locaties in Noord Nederland, waaronder Heerenveen en Leeuwarden. Beide organisaties verwachten in goede samenwerking een passend zorgaanbod te kunnen bieden.

FiliCare werd begin juni failliet verklaard.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top