ACTUEEL

Ineke Strijp nieuwe bestuurder GGZ WNB

De raad van toezicht van GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) heeft Ineke Strijp benoemd tot lid van de raad van bestuur per 1 augustus 2016. Zij vormt met huidig bestuurslid Patrick Knapen een collegiaal bestuur.

Ineke Strijp heeft veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende organisaties en sectoren, waaronder ziekenhuizen en een ggz-instelling. Tot april was ze voorzitter van de raad van bestuur van het Centraal Instituut voor Toetsontwikkeling (CITO). IN het verleden was ze toezichthouder bij zorginstelling Curamare. Sinds 2014 is ze voorzitter van het toezichthoudend bestuur van Ieder(in).

Strijp volgt Lex de Grunt op, die per 1 september toetreedt tot de raad van bestuur van Altrecht ggz. Strijp zal samen met collega-bestuurslid Knapen de huidige strategische lijn voorzetten en de organisatie verder ontwikkelen, met aandacht voor het behoud van de stabiliteit, aldus GGZ WNB. Deze zorgaanbieder biedt hulp bij psychische problemen. Jaarlijks behandelt de organisatie ongeveer 6500 cliënten, op verschillende locaties in Halsteren, Bergen op Zoom en Roosendaal.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

joop

11 augustus 2016

alweer een duur betaald baantje , en clienten maar betalen voor sobere zorg in nederland , schande .

Top