ACTUEEL

Directeur De Lange Wei neemt na tien jaar afscheid

Wil Markesteijn neemt eind augustus afscheid van zorgaanbieder De Lange Wei. Zij gaat met pensioen.

Markesteijn is tien jaar directeur geweest van De Lange Wei. Gedurende die periode speelde ze volgens de organisatie onder meer in op de veranderende zorgvraag, breidde de organisatie uit met wijksteunpunten en locatie De Zes Molens en voerde veranderingen en vernieuwingen door in de manier van werken. Daarnaast zette ze hoog in op de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en behaalde met haar organisatie een keer het bronzen en zeven keer het PREZO Gouden Keurmerk.

De raad van toezicht heeft Agnes Klaren benoemd als opvolger van Markesteijn. Zij wordt directeur/bestuurder van De Lange Wei en is op 1 augustus reeds gestart met haar inwerkperiode. Klaren heeft jarenlang in verschillende (leidinggevende) functies gewerkt bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Ze is opgeleid als gezondheidswetenschapper aan de Maastricht University. Op 22 augustus draagt Markesteijn de verantwoordelijkheid officieel over aan Klaren.

De Lange Wei biedt zorg aan ouderen en aan mensen met een functiebeperking, in Boven-Hardinxveld, Hoornaar, Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top