ACTUEEL

Yvonne Wilders treedt toe tot bestuur NVZD

Yvonne Wilders, lid van de raad van bestuur van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp en Heemstede, completeert vanaf 19 november het bestuur van de Vereniging van bestuurders in de gezondheidszorg, NVZD.

Vertrek Bunnik

Bert Bunnik is per 1 oktober vertrokken uit het bestuur. Het bestuur doet op 3 maart 2010 een voordracht voor een nieuwe voorzitter van de NVZD. Tot die tijd neemt de vicevoorzitter de taken van de voorzitter waar.

Loopbaan Wilders

Wilders is lid van de raad van bestuur van het Spaarne Ziekenhuis. Tot en met 2007 was zij partner bij KPMG Gezondheidszorg.

Verbeteren communicatie

Het NVZD-bestuur belooft de communicatie met de leden de komende maanden te versterken. Het bestuur gaat in gesprek met de leden over de toekomstige koers en werkwijze van de vereniging.

Kwestie Aghina

Het bestuur van de NVZD is onlangs naar de kantonrechter gestapt om de arbeidsrelatie met directeur Jan Aghina te ontbinden. De kantonrechter oordeelde dat mogelijkheid van mediation onvoldoende beproefd is. Het bestuur moest eerst de leden over de kwestie laten oordelen, stelde de rechter. Op aandringen van de NVZD-leden heeft het bestuur een mediator in de arm genomen. Het bestuur en Aghina gaan met de mediator opnieuw aan tafel om de mogelijkheden te bespreken.

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

NavarroAmanda26

28 juli 2011

Don\'t have enough cash to buy a building? You should not worry, because it\'s achievable to receive the <a href=\"http://bestfinance-blog.com/topics/personal-loans\">personal loans</a> to work out such kind of problems. Thence get a secured loan to buy all you want.

Top