ACTUEEL

Albert Schweitzer heeft beste ziekenhuiswebsite

Het Albert Schweitzer ziekenhuis in de regio Drechtstreden heeft de beste ziekenhuiswebsite van Nederland. Dat blijkt uit landelijk onderzoek van Zorgwebmonitor onder 92 ziekenhuizen.

Gebruiksvriendelijkheid

De website van het Albert Schweitzer ziekenhuis is gebruiksvriendelijk en heeft een uitmuntende technische performance. Manager Communicatie en Voorlichting Fennegien Wietses van het ziekenhuis: “Internet is een niet meer weg te denken schakel tussen ons en onze patiënten, of het nu gaat om een eerste kennismaking, of om het onderhouden van een langdurige relatie. Wij zijn ons zeer bewust van de noodzaak, maar ook van de kracht van een goede website. De eerste plaats in de Zorgwebmonitor is voor ons een prachtige bekroning.”

Ranglijst

Het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam had vorig jaar nog de beste website. Nu is het ziekenhuis als tweede geëindigd en het VU Medisch Centrum staat op de derde plaats. De site van IJsselmeerziekenhuizen is de hekkensluiter van de lijst. Bekijk de volledige ranglijst.

Beoordeling websites

De monitor is voor de derde keer uitgebracht. De sites zijn beoordeeld op onder meer de mogelijkheid om digitaal afspraken te maken, de zoekmachine, rss-feeds en de beschikbaarheid van informatie in vreemde talen.

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top