ACTUEEL

RKZ breidt uit met nieuwe locatie voor bloedafname

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) opent in september een nieuwe locatie voor bloedafname in Beverwijk. Naast de hoofdlocatie in het RKZ zelf en de bloedafnamepost in gezondheidscentrum Wijkerbaan, wordt dit de derde locatie in Beverwijk waar patiënten terecht kunnen om bloed te laten prikken.

Het RKZ heeft vanaf september in totaal dertien bloedafnameposten. Het RKZ werkt samen met de Stichting Artsenlaboratorium en trombosedienst (Starlet DC) in Alkmaar. Starlet DC verzorgt de bloedafname op de locaties. De laboratoriumanalyse en de rapportages worden uitgevoerd door het Klinisch Chemisch Laboratorium van het RKZ.

---

Op 4 oktober 2016 organiseren Skipr en Emerce de derde e-Health Convention. Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency (kostenbeheersing)? e-Health Convention, een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies van interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties. Koop nu uw kaarten >>>

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top