ACTUEEL

Nieuwe samenstelling raad van toezicht Vitras

Myrte Ferwerda en Martine Boon treden aan als lid van de raad van toezicht (rvt) van Vitras per 1 september. Ferwerda volgt Daniella Buis op, Boon treedt aan vanwege het vertrek van Erwin Capitain.

Myrte Ferwerda is managing director bij Berenschot. In deze functie begeleidt zij transities in de zorgsector en is zij adviseur en coach voor bestuurders/directeuren in de zorg en trainer in kwaliteitsverbetering en leiderschap bij managementteams. Martine Boon heeft in haar loopbaan verschillende financieringsopleidingen gevolgd en is op dit moment interim directeur/bestuurder bij Rabobank Nederland. Gedurende haar adjunct-directeurschap bij de Rabobank, heeft zij zorginstellingen van nabij leren kennen en daarmee de grote veranderingen die de sector doormaakt.

Daniella Buis is 1 juli gestopt als rvt-lid, omdat haar termijn afliep. Erwin Capitain vertrekt op 1 januari 2017. De rvt van Vitras bestaat tot 1 januari uit Lex van den Ham (voorzitter), Mary Groenewoud, Erwin Capitain, Myrte Ferwerda en Martine Boon. Vitras biedt thuiszorg, maatschappelijk werk, jeugdgezondheidszorg en gerelateerde diensten in de regio Utrecht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top