ACTUEEL

Elmer Mulder is Influencer of the Year 2009

Elmer Mulder, voorzitter van de raad van bestuur van het VUmc in Amsterdam, is door medebestuurders verkozen tot Influencer of the Year 2009. Mulder heeft de award 26 november in ontvangst genomen tijdens het jaarlijkse StrategiePlatform Gezondheidszorg.

Compliment voor VUmc

Mulder vindt de award een compliment voor de gehele organisatie, zijn collega-bestuurders en de medewerkers van het VUmc. Mulder: “Een prijs als deze accentueert ook het belang van leiderschap, ik onderschrijf en waardeer dat omdat onze sector meer dan ooit behoefte heeft aan leiderschap met werkelijke betekenis.”

Genomineerden

De verkiezing is tot stand gekomen op basis van uitgebreide interviews en een schriftelijk onderzoek van het StrategiePlatform Gezondheidszorg. Andere genomineerden waren Hans Büller van het Erasmus MC, Louise Gunning-Schepers van het Academisch Medisch Centrum en Emile Lohman van het UMC St. Radboud.

Bestuursvoorzitter Eelco Damen van Cordaan is vorig jaar verkozen tot Influencer of the Year 2008.

Skipr magazine

In het Skipr magazine van december staat een uitgebreid interview met Elmer Mulder. U kunt het magazine los bestellen of een abonnement afsluiten.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Hankes

27 november 2009

Alle genoemde bestuurders zijn mede-verantwoordelijk voor de doofpot van medische fouten inmiddels erkend door jurist Legemaate, arts Siemons, arts Smalhout

Alle genoemde bestuurders maken zich schuldig aan het voorliegen van slachtoffers van medische fouten, aan het weigeren van herstelbehandeling, aan het weigeren van registratie, onderzoek en preventie van medische fouten, ondanks wettelijke verplichtingen.

Alle genoemde bestuurders zijn strafrechtelijk aansprakelijk.

Zie het onderzoek van Prof. van Dijk criminoloog en zie de uitzending van Eenvandaag 26 november 2009.

Het elkaar prijzen toekennen getuigt van extreem narcisme.

Anonym

30 november 2009

En alle Hankes zijn generalisten.

Top