Tech

E-Health Convention: accreditatie en twee nieuwe sprekers

Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) heeft de e-Health Convention voor vijf punten geaccrediteerd. Daarnaast kondigt de organisatie twee nieuwe sprekers aan.

Jaco van Duivenbode, senior adviseur bij Nictiz, zal op de e-Health Convention spreken over BlockChain, een veelbelovende technologie. Ook voor de gezondheidszorg zou het een grote impact kunnen hebben. Maar wat is blockchain en welke problemen in de zorg kunnen we er mee oplossen? Van Duivenbode wil een nuchter kijk op de hype geven.

Yori Kamphuis van Coblue Cybersecurity houdt op de e-Healht Convention twee lezingen, over innovatie en de veiligheid van patiëntgegevens. Kamphuis werkt momenteel in opdracht van de overheid aan een platform voor het veilig opslaan en delen van bestanden.

De e-Health Convention wordt georganiseerd door Skipr en Emerce en vindt dit jaar op 4 oktober weer plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top