ACTUEEL

HagaZiekenhuis benoemt nieuw lid raad van bestuur

Mark van Houdenhoven treedt per 1 maart 2010 toe tot de raad van bestuur van het HagaZiekenhuis in Den Haag. Tot die tijd blijft hij werkzaam bij de Stichting Rivas Zorggroep in Gorinchem als directielid.

Uitbreiding HagaZiekenhuis

Het gaat om een uitbreiding van de raad van bestuur van het HagaZiekenhuis. De voorzitter van de raad van bestuur is Chiel Huffmeijer en Marjolein Tasche is lid van de raad van bestuur. Van Houdenhoven wordt onder meer verantwoordelijk voor de portefeuilles financiën en bedrijfsvoering.

Loopbaan Van Houdenhoven

Van Houdenhoven heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij is ondermeer werkzaam geweest als onderzoeker en adviseur in de gezondheidszorg. Van Houdenhoven heeft verschillende managementfuncties vervuld bij het Erasmus MC in Rotterdam en UMC Utrecht. Hij is in 2007 aan de Erasmus Universiteit gepromoveerd op het proefschrift Healthcare Logistics: The Art of Balance.

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top