ACTUEEL

Artsen amputeren per abuis benen van peuter

Zuid-Afrikaanse artsen hebben per ongeluk de benen geamputeerd van een kind van twee jaar dat brandwonden aan de handen had. De autoriteiten bevestigden zondag het incident in een ziekenhuis in Johannesburg. Een commissie begint maandag met een onderzoek.

Openbare ziekenhuizen

Openbare ziekenhuizen in Zuid-Afrika kwamen al vaker in opspraak door onhygiënische toestanden, de onachtzame omgang met ziekenhuisafval en de ongevoelige omgang van personeel met ernstig zieke patiënten. (ANP)

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Eetje

7 december 2009

Stemming maken is ook een vak, er was helemaal niets per ongeluks aan. Maar alle media in Nederland rennen weer vrolijk achter elkaar aan.....lekker sensatie! En rectificeren ho maar natuurlijk. Voor het echte verhaal, zie http://www.pretorianews.co.za/?fSectionId=&fArticleId=vn20091128082542696C913737"Kometsi, a dressmaker, believes the intravenous drips that staff at Far East Rand Hospital inserted into her daughter's feet caused the gangrene that turned them into blackened stumps"

Top