Vastgoed

Aedifica breidt Nederlandse zorgvastgoedportefeuille uit

Aedifica breidt Nederlandse zorgvastgoedportefeuille uit

De Belgische investeerder Aedifica heeft voor 73 miljoen euro drie zorglocaties gekocht in Eindhoven en Heerlen met in totaal 446 appartementen. Het gaat om drie gebouwen van Stichting Vitalis; de residentie Parc Imstenrade in Heerlen en residenties Petruspark en Genderstate in Eindhoven.

Vitalis Residentiële Woonvormen heeft voor de drie zorglocaties een erfpachtovereenkomst gesloten voor een periode van 15 jaar en blijft de exploitatie van de drie locaties doen. Zodoende verandert er niets voor de bewoners.

Eerder kondigde Aedifica investeringen in twee nieuwe Martha Flora-huizen aan en werden acquisities gedaan in de omgeving van Hilversum en Baarn.

"Aedifica startte kort geleden een lange termijn-verhaal als investeerder in zorgvastgoed in Nederland, zoals eerder in België en Duitsland", zegt Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, in een verklaring. "We zijn verheugd een volgende belangrijke stap te zetten in de uitbouw van onze Nederlandse portefeuille met de toevoeging van deze drie sites van huisvesting voor senioren."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top