ACTUEEL

Jef Pelgrims neemt afscheid van tanteLouise

Jef Pelgrims gaat op 1 september 2017 met pensioen. Hij legt dan zijn functie als bestuurder van tanteLouise neer. Dat is in overleg met de raad van toezicht van de ouderenzorgorganisatie afgesproken.

De raad is gestart met de wervingsprocedure voor een nieuwe bestuurder. Pelgrims blijft aan tot zijn opvolger is benoemd.

"Jef Pelgrims heeft zich vanaf 1 oktober 2003 als bestuurder met grote passie en gedrevenheid ingezet voor zijn cliënten en medewerkers", zegt Peter van Boesschoten, voorzitter raad van toezicht van tanteLouise, in een verklaring. "Dat dreef en motiveerde hem. Daarnaast deed hij wat gedaan moest worden: fuseren, realiseren en af en toe ook saneren. Ook diverse andere welzijn- en zorginitiatieven in de regio hielp en ondersteunde hij (vaak in alle discretie) door  beschikbaarstelling van huisvesting, financiële ondersteuning, inzet van mankracht en/of deskundigheid."

Pelgrims realiseerde nieuwbouwprojecten als Moermont, Kardinaal de Jonglaan, de GRZ, Vissershaven, het Nieuwe ABG en De Vossemeren. Daarnaast stond hij aan de basis van enkele belangrijke innovaties binnen de ouderenzorg.


 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top