Vastgoed

Blanxx pleit voor nieuwe benadering zorgvastgoed

Vastgoed in de zorg vraagt om een radicaal nieuwe benadering. Zorgvastgoed moet vanuit nieuwe, eigen kaders worden ontwikkeld. Dat stelt Blanxx, een initiatief van zes bedrijven van TBI, een vastgoed-, bouw- en techniekconcern.

Ondernemend zorgbestuur

Blanxx werkt vanuit de organisatiestrategie aan de ambities van vastgoed in de zorg. Blanxx: “Het nieuwe beleid van het ministerie van VWS vraagt om klantgerichtheid en ondernemerschap van zorgbestuurders. Vastgoed wordt een belangrijk bedrijfs- en productiemiddel, dat een bewezen bijdrage levert aan de kwaliteit van zorg, de werkprocessen, duurzaamheid en de verbinding met de gemeenschap.”

Blanxx

Marita Bossers-Nabben, directeur van Blanxx: “Blanxx adviseert niet alleen, maar gaat ook heel vroeg in het proces een realisatieplicht aan voor het bouwen en is zelfs bereid om het vastgoed eventueel dertig jaar in eigen onderhoud te nemen. Het perspectief van de mens die bij zorg betrokken is, is het uitgangspunt van Blanxx. De zorgconsument (en zijn betrokkenen), de betaler en financier van zorg en de zorgverlener staan hierin centraal.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top