ACTUEEL

Brijder wint NIMA Marketing zorgprijs 2009

Brijder Verslavingszorg heeft de NIMA Marketing in de Gezondheidszorgprijs 2009 gewonnen. De prijs is bedoeld voor de meest succesvolle zorgorganisatie wat betreft het opzetten en uitvoeren van zorgmarketing.

E-health in verslavingszorg

Brijder is zowel door de jury als publiek tot winnaar gekozen. De organisatie is genomineerd voor E-health in de verslavingszorg. De jury is enthousiast over de innovatie en bewuste manier van aansluiten op de doelgroep en de inzet van specifieke marketingmiddelen door Brijder. Uit effectmeting blijkt dat Brijder de juiste marketingkeuzes maakt.

Genomineerden

De andere genomineerden waren het medisch sportgezondheidscentrum TopSupport van de St. Anna zorggroep en V&VN voor de marketing gericht op verpleegkundigen. In 2008 koos de jury voor twee winnaars: Buurtzorg Nederland en MEE Zuidoost Brabant.

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top