ACTUEEL

Verminkte patiënt sleept Erasmus MC voor rechter

Een patiënt klaagt het Erasmus MC in Rotterdam aan omdat zij na een eenvoudige operatie verminkt is geraakt. Het ziekenhuis zegt de vrouw vooraf goed voorgelicht te hebben. Dat meldt RTV Rijnmond.

Mislukte operatie

De 66-jarige Isabelle van Rooijen uit Rotterdam is in maart 2008 geopereerd aan een goedaardig plekje in haar neus. Na de operatie was haar neus deels verdwenen en de huis eromheen verbrand. Er is waarschijnlijk iets mis gegaan met een vloeistof die in haar neus is gespoten. Ze heeft inmiddels negen operaties ondergaan en er staan er nog een aantal op de planning.

Geen excuses

De behandelend arts heeft de eerste weken Van Rooijen gemeden. Van Rooijen zegt nog steeds geen echte excuses te hebben ontvangen.

Schadevergoeding

De advocaat van Van Rooijen eist een schadevergoeding van het ziekenhuis. Het Erasmus MC laat weten geen verdere uitspraken te willen doen over de zaak voordat deze bij de rechter komt.

Videofragment

Bekijk het videofragment op YouTube.com van RTV Rijnmond over de mislukte operatie.

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top