ACTUEEL

Klinkhamer is voorzitter adviescommissie MedicalWork

Kees Klinkhamer is benoemd tot voorzitter van de medische adviescommissie van MedicalWork, het netwerk van (pre-) gepensioneerde medisch specialisten. De commissie is in het leven geroepen om draagvlak te creëren binnen de gezondheidszorg.

Kwaliteit garanderen en controleren

Met de adviescommissie hoopt MedicalWork de kwaliteit van medisch specialisten te garanderen en te controleren. Klinkhamer zal de organisatie adviseren bij het opzetten en voortzetten van het netwerk van specialisten.

Draagvlak creëren

Steef van ’t Pad Bosch van MedicalWork: “De heer Klinkhamer heeft veel kennis van de vergrijzing en ontgroening van de arbeidsmarkt in het algemeen en in de medische wereld specifiek. De heer Klinkhamer levert een grote bijdrage aan ons draagvlak binnen de gezondheidszorg.”

Loopbaan Klinkhamer

Klinkhamer was voorheen hoogleraar en directeur radiologie bij  het Academisch ziekenhuis in Utrecht. Na zijn emeritaat heeft hij zich verder verdiept in de verouderingsproblematiek binnen de gezondheidszorg.

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top