ACTUEEL

Nieuwbouw Meander Medisch Centrum vertraagd

De bouw van het nieuwe ziekenhuis van Meander Medisch Centrum in Amersfoort is vertraagd. De bouw start waarschijnlijk pas volgend jaar in plaats van dit najaar. Het ziekenhuis laat in het midden wat de reden voor de vertraging is. Dat meldt de Scherpenzeelse Krant.

Financiering

Het ziekenhuis wil geen onverantwoordelijke financiële risico’s lopen in ‘economisch zware tijden’. Een woordvoerster zegt in de krant: “We zijn optimistisch over het rondkomen van de financiering, ondanks de huidige kredietcrisis. Ook zijn we met onze aannemer Heijmans in constructief gesprek en hopen deze gesprekken positief af te ronden.” Om hoeveel geld het gaat, wil het ziekenhuis niet zeggen.

Vernieuwing ok’s

De vernieuwing van vier van de zes operatiekamers van locatie Amersfoort Elisabeth heeft volgens de woordvoerster niets te maken met de vertraging. Het op peil houden van de operatiekamers kostte zoveel inspanning, dat het ziekenhuis heeft besloten toch te investeren ondanks de nieuwbouwplannen.

>> Skipr 1 jaar Event <<

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. Deze eerste verjaardag wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top