ACTUEEL

Bestuurder verlaat Zorgbalans

Eduard van Bockel stopt op 1 maart 2017 als lid raad van bestuur van Zorgbalans. Van Bockel vindt het na acht jaar tijd om “de bakens te verzetten”.

Van Bockel heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de financiële gezondmaking van de organisatie, zo laat Zorgbalans in een verklaring weten. Bij zijn aantreden in 2008 verkeerde Zorgbalans in financieel zwaar weer.

“Zorgbalans staat er nu prima voor; de financiën zijn op orde, de marktpositie is goed en de organisatie weet soepel in te spelen op veranderingen”, aldus de zorgaanbieder in Haarlem. “Medewerkers zijn weer trots op Zorgbalans en zijn bereid te investeren in hun toekomst.”

Met het aannemen van een nieuwe strategische agenda breekt voor Zorgbalans een nieuwe beleidsperiode aan;  voor Van Bockel een gepast moment om verder te kijken. "Mijn taak zit erop en met een nieuwe beleidsperiode in zicht, vind ik het goed en logisch om verder te trekken. Ik verlaat een prachtige organisatie, maar kijk er ook naar uit om met alle opgedane ervaring bij een andere organisatie aan de slag te gaan en daar van waarde te zijn”.

In het verlengde van de nieuwe koers beraadt de raad van toezicht & advies zich op de beste inrichting van de raad van bestuur en het managementteam. Hier moet eind 2016 duidelijkheid over zijn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top