ACTUEEL

S&L Zorg benoemt nieuwe bestuurder

Marjolijne Lewis wordt vanaf 1 februari 2017 de nieuwe bestuurder van S&L Zorg. Tot 1 oktober was Marjolein Bolt de bestuurder van de Brabantse gehandicaptenzorgaanbieder.

Momenteel is Marjolijne Lewis bestuurder bij MEE-Rotterdam Rijnmond. Zij heeft volgens S&L Zorg niet alleen veel ervaring met het voldoen aan de vraag van mensen met een beperking, maar ook een opleidingsachtergrond gericht op arbeids- en organisatiepsychologie. Ze was van 2002 tot 2010 wethouder van de gemeente Spijkenisse en vervulde daarnaast functies binnen onder meer het onderwijs, de GGD en verschillende maatschappelijke stichtingen.

Marjolein Bolt was bestuurder van S&L Zorg tot 1 oktober jongstleden. Zij is aangesteld als lid van de raad van bestuur van Trajectum, dat mensen behandelt met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Bolt was bestuurder bij S&L Zorg sinds januari 2014. Daarvoor werkte zij onder meer als algemeen directeur Zorg bij Kentalis en vervulde ze directiefuncties bij Accare en Aveleijn. Van oorsprong is ze maatschappelijk werker. Ze rondde een MBA-studie in verandermanagement af en werd recent als bestuurder geaccrediteerd, via de NVZD.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top