ACTUEEL

Twee nieuwe bestuursleden voor VGN

Greet Prins en Julianne Meijers treden toe tot het bestuur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. De algemene ledenvergadering van de vereniging stemde hier donderdag mee in.

Prins is tevens bestuursvoorzitter bij Philadelphia Zorg en Meijers is bestuurslid bij Siza. Met hun komst in het bestuur van de VGN weer compleet. Zij vervullen de vacature in die ontstond na het vertrek van Rob Hoogma, die na twee zittingstermijnen afscheid nam van het VGN-bestuur. De andere plek was vacant.

“Mensen met een beperking verdienen een volwaardige positie in onze samenleving", zegt Greet Prins. (..) "Ik zie dat we hierop een flinke ontwikkeling doormaken, maar er is nog veel werk te doen. Daar geef ik graag mijn energie aan bij Philadelphia en ik heb er zin in om dat ook bij onze branchevereniging VGN te gaan doen."

"De VGN stáát ergens voor: het ondersteunen van mensen met een beperking bij het leiden van een waardevol leven, in al zijn facetten", voegt Julianne Meijers toe. "Dat is zoeken in een samenleving waarin steeds meer wordt gevraagd van mensen. De ingewikkelde levensvragen van mensen met een beperking, de bevlogenheid en inzet waarmee mensen in de gehandicaptenzorg werken, en de creativiteit die er in de branche is in het zoeken naar nieuwe wegen, dát vind ik het mooie van werken in de gehandicaptenzorg."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top