Tech

Technology To Serve presenteert nieuwe workflow-app

Technology To Serve, ontwikkelaar van software voor declaratie- en registratieprocessen in de zorg, heeft onlangs zijn nieuwe workflow-omgeving gepresenteerd. Care2App Suite biedt apps aan zorg-professionals voor het registreren van gegevens aan de bron, ofwel op de praktijk, bij de cliënt thuis of aan het bed.

TTS belooft een omgeving waarin registratie, verantwoording en declaratie samen kunnen komen. Verschillende apps kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Care2App en de Care2Declare koppelen bijvoorbeeld gegevens van cliënten automatisch aan elkaar.

Bas van Nieuwkerk, CEO van TTS Technology To Serve, stelde bij de lancering van de software dat "digitale applicaties op smartphones en tablets binnenkort de hoofdrol spelen in Nederland om de kwaliteit en effectiviteit van de zorg te borgen: praktisch, procedureel en wettelijk.  Wijkverpleegkundigen gaan bijvoorbeeld via applicaties zorgplannen, rapportages en metingen opstellen en invoeren. Dat gaan we binnen nu en 12 maanden zien."

Volgens Van Nieuwkerk staat er een tweede grote digitale revolutie in de zorg te gebeuren. "Een logisch gevolg van de internationale digitalisering. Apps gaan onvermijdelijk de toekomst bepalen voor alle zorgaanbieders", aldus de CEO van TTS.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top