ACTUEEL

Gerald Rijks is P&O Influencer of the Year 2009

Gerald Rijks, directeur P&O van de Carante Groep in Sliedrecht, is door P&O directeuren uit de grootste Nederlandse Publieke Organisaties verkozen tot de meest visionaire topmanager. Rijks is ‘Influencer of the Year 2009’ van het public HR platform.

Erkenning van visie

Rijks wordt omschreven als “Iemand die de lastige positie van HR binnen Carante Groep in het totaal heel goed voor het voetlicht weet te brengen en deze stevig weet neer te zetten bij haar bestuurders. Binnen de zelfstandige organisaties krijgt hij bijna alles voor elkaar ondanks zijn beperkte formele macht.” Rijks: “Ik ben zeer vereerd met deze uitverkiezing! Het is bovenal een erkenning van aanwezige visie en gedrevenheid bij de HRM'ers Carante Groep. Het geloof in passie voor het vak en de klant, de focus op verbinding en partnership in management en de drive het samenwerkingsverband Carante Groep tot een succes te maken worden op deze wijze onderstreept. We zijn hier erg blij mee en hopen voor anderen als voorbeeld te kunnen dienen.”

Genomineerden

De andere genomineerden waren Angele Looman van de IB-Groep, Han Nichting van het ministerie van VROM en Charissa Freese van de Universiteit Tilburg.

Prijs voor zorgbestuurders

Elmer Mulder, voorzitter van de raad van bestuur van het VUmc in Amsterdam, is onlangs door medebestuurders verkozen totInfluencer of the Year 2009 op zijn vakgebied.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top