ACTUEEL

Trimbos verwelkomt nieuwe leden rvt en rvb

Het Trimbos-instituut verwelkomt twee nieuwe leden in de raad van toezicht en een nieuw lid in de raad van bestuur. Hedwig Darley en Christel Deckers treden op 1 december 2016 toe tot de raad van toezicht. Zij volgen Joke van Lonkhuijzen op - die eind dit jaar aftreedt - en vullen een andere nog openstaande vacature in. Marie-Christine Allaer is per 1 november 2016 aangesteld als lid van de raad van bestuur van het Trimbos-instituut.

Allaer was sinds juni dit jaar bij het Trimbos-instituut al werkzaam als interim-bestuurder. Sinds de zomer heeft Marie-Christine Allaer gewerkt aan voorstellen om de Trimbos-organisatie te bestendigen voor de toekomst.

Deckers is Deckers interim bestuurder en verandermanager in de zorg sinds 1991. Zij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de gezondheidszorg waaronder in de GGZ, onder andere bij Altrecht, GGZ InGeest, en Parnassia Bavo Groep. Zij is actief in toezichthoudende functies onder andere bij Reinaerde, en eerder o.a. ook bij Boogh en de Zonnehuisgroep Vlaardingen. 

Hedwig Darley heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, onder andere als lid raad van bestuur bij GGzE, het CWZ en Cordaan en als manager bij het UMCU en directeur bij Maasveld (Koraal Groep). Tevens werkte zij als adviseur bij PwC voor diverse ziekenhuizen en zorginstellingen en was zij werkzaam als directeur onderwijs en opleidingen in het LUMC. Daarnaast heeft ze in de gezondheidszorg verschillende interim management- en toezichtfuncties vervuld.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top