ACTUEEL

Van den Elzen voorzitter Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

Peter van den Elzen (57) treedt op 1 januari 2010 aan als voorzitter van de raad van bestuur van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Dit meldt Gerard Ekelenkamp, voorzitter van de raad van toezicht van het Woerdense ziekenhuis. Met John Taks vormt Van den Elzen de tweehoofdige raad van bestuur.

Peter van den Elzen

Van den Elzen heeft na zijn studie Moleculaire Genetica, Biochemie & Immunologie zijn sporen verdiend in zowel het bedrijfsleven (waaronder Unilever) als de publieke sector (Vrije Universiteit). Hij is momenteel Lid van de Concern Raad van Wageningen Universiteit en Research en algemeen directeur van de Agrotechnology and Food Sciences Group.

Onderzoek en ontwikkeling

Leiding geven aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van gezondheid en voeding vanuit het oogpunt van de klant is een terugkerend thema bij Van den Elzen. De raad van toezicht verwacht daarom dat Van den Elzen een goede bijdrage kan leveren aan belangrijke ontwikkelingen in het ziekenhuis. Ekelenkamp: ''Bij Van den Elzen staat de klant voorop. Dat is waar de patiënten van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis op mogen rekenen''.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top