ACTUEEL

Carinova sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal

Thuiszorgaanbieder Carinova wordt partner binnen de coöperatie Vitaal Vechtdal. Hiermee wordt het samenwerkingsverband tussen zorgverleners in het Vechtdal verder versterkt, volgens de coöperatie.

In Vitaal Vechtdal zaten al de gemeenten Ommen en Hardenberg, huisartsen, de Saxenburgh Groep, Zilveren Kruis, zorgvezekeraar ONVZ en Vrieling Adviesgroep. Zij werken samen aan een integrale aanpak van ziekte, zorg en welzijn voor de 160 duizend bewoners van het Vechtdal, waarbij de inzet is door gezondheid en welzijn dichterbij de mensen te brengen.

Om die reden wordt Carinova verwelkomd. Het vergroten van de zelfredzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij elke zorgvraag die de thuiszorgaanbieder ontvangt. Carinova stimuleert en ondersteunt het zo lang mogelijk thuis wonen. Om goed in te kunnen spelen op de zorgvraag van cliënten is een goede dialoog van belang, aldus Leontine Verhoeven, raad van bestuur van Carinova. Die dialoog vindt plaats met cliënten en familie over hun specifieke wensen en mogelijkheden, maar ook met vrijwilligers en ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten, gemeenten en zorgverzekeraars.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top