ACTUEEL

Neparts moet bijna vier ton aan justitie betalen

Fred B., de neparts uit Huissen, moet ruim 370 duizend euro terugbetalen aan justitie. Volgens de rechtbank is dat het bedrag dat hij aan zijn criminele activiteiten heeft overgehouden. Dat meldt Omroep Gelderland.

B. runde tien jaar lang samen met zijn vrouw Medisch Center Sanit in Huissen. Hij deed zich voor als arts, liet patiënten geloven dat zij ernstig ziek waren en schreef illegale medicijnen voor.  De man werd vorig jaar tot drie jaar cel veroordeeld. Daartegen heeft hij hoger beroep aangetekend.

Hoofdluis

Fred B. kwam al eerder in opspraak. In 2000 was hij adviseur van toenmalig Vitesse-voorzitter Karel Aalbers. Die maakte hij wijs dat hij een investeerder  had gevonden voor de noodlijdende voetbalclub. In 2006 deed hij alsof hij met een speciale camera hoofdluis kon vinden bij kinderen. Vervolgens verkocht hij speciale shampoo aan de ouders, aldus Omroep Gelderland.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

linda adalms

3 december 2016

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.

Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 12-12-2016 12:49.

Top