ACTUEEL

Manda Oplaat vertrekt als bestuurder van Sutfene

Manda Oplaat stapt op als bestuurder van zorgorganisatie Sutfene in Zutphen per februari 2017. De organisatie gaat op korte termijn op zoek naar een opvolger.

Oplaat werd bestuurder van Sutfene, aanbieder van verzorging, verpleging en thuiszorg in Zutphen en Lochem, in mei 2014. Daarvoor is ze werkzaam geweest in diverse directiefuncties bij ziekenhuizen, in de verpleging- en verzorgingshuissector en de gehandicaptenzorg. Ze stapt op bij Sutfene na een "bewogen periode" bij de zorgaanbieder, waarin een reorganisatie plaatsvond. "Met de afronding van deze boeiende doch intensieve jaren is voor mij het moment gekomen om deze bestuurdersrol over te dragen. Nu is de tijd gekomen om nieuwe persoonlijke ambities in mijn loopbaan mogelijk te maken."

De raad van toezicht, het managementteam alsmede de medezeggenschapsorganen van Sutfene betreuren het besluit van bestuurder Manda Oplaat, maar respecteren haar keuze. Voorzitter raad van toezicht Bernard Arnold: “Onder leiding van Manda Oplaat heeft Sutfene een grote verbeterslag gerealiseerd. Wij zijn haar daar veel dank voor verschuldigd. Er is heel veel bereikt de afgelopen jaren.” Sutfene start zo spoedig mogelijk het proces van opvolging.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top