ACTUEEL

HVO Querido benoemt twee nieuwe rvt-leden

Jan-Willem Grandia en Albert Blom zijn toegetreden tot de raad van toezicht (rvt) van Stichting HVO-Querido. Zij volgen Geert Dales en Ramón Lindauer op, die afgetreden zijn omdat ze de maximale zittingstermijn van acht jaar hebben bereikt.

Jan-Willem Grandia is Bedrijfshoofd Controlling & Compliance bij ASN Bank. Binnen de raad van toezicht van HVO-Querido zal hij deelnemen aan de auditcommissie. Grandia werkte eerder voor SNS Reaal, Zwitserleven, Maxeda DIY Group, HighQ en McDonald’s Nederland. Albert Blom is psychiater en directeur bij GGZ Noord-Holland-Noord. Hij heeft ruime praktijk- en beleidservaring in het maatschappelijk domein. Blom werkte eerder voor Mentrum, GGZ inGeest en Rivierduinen.

HVO-Querido is een zorgorganisatie voor maatschappelijke opvang en beschermd wonen in Amsterdam, Haarlem en Diemen die al sinds 1904 bestaat. De organisatie ondersteunt kwetsbare burgers zodat ze weer deel kunnen nemen aan de maatschappij. Uitgangspunt is wat iemand kan, in plaats van niet kan. HVO-Querido heeft duizend medewerkers op vijftig locaties en is actief voor 3300 cliënten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top