ACTUEEL

Suzanne Kruizinga is bestuurslid Stichting IZZ

Suzanne Kruizinga is onlangs toegetreden tot het bestuur van Stichting IZZ. Dit meldt de organisatie in het eigen tijdschrift Inzicht.

Kruizinga is bestuurslid van CNV Connectief en voorzitter van CNV Zorg & Welzijn. Daarvoor werkte ze als arts op de Spoedeisende Hulp. Ook was ze lid van de raad van toezicht van een zorgorganisatie en had ze een eigen adviesbureau. Volgens haar zet de vakbond een beweging in gang waarin vernieuwing en kwaliteit van zorg en welzijn centraal staan. "We moeten weer meer vertrouwen hebben in mensen die in de zorg werken en oog hebben voor het welzijn van cliënten en medewerkers." Ook IZZ hecht volgens haar veel waarde aan veilig en gezond werken en staat bovendien met beide benen in de maatschappij. "Daar wil ik graag verder sturing aan geven."

Het bestuur van Stichting IZZ bestaat uit vertegenwoordigers van aangesloten werkgevers- en werknemersorganisaties in de zorg. De werkgevers worden vertegenwoordigd door: Jeugdzorg Nederland, NVZ Vereniging van Ziekenhuizen, GGZ Nederland, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland en ActiZ. De werknemers worden vertegenwoordigd door: FNV Zorg en Welzijn, CNV Publieke Zaak, NU'91 en de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top